HUOM!!

Tähän on tulossa uudet sivut, vielä ei ole tuotteiden ostaminen mahdollista. Klikkaa nykysille sivuille tästä

Robottiruohonleikkuri GARDENA smart SILENO life 750

RDENA smart SILENO life 750 on paras robottiruohonleikkuri monimuotoiselle pihalle, jonka nurmikon pinta-ala on enintään 750 m2. Saat aina yhteyden GARDENA smart system -leikkuriisi helppokäyttöisen sovelluksen avulla. Nimensä mukaisesti smart SILENO life on 57 dB(A):n äänenvoimakkuudellaan luokkansa ykkönen hiljaisuudessa. Sen lähes äänetön työskentely ei siis häiritse sinua tai naapureitasi.

Edistyksellinen CorridorCut varmistaa, että leikkuri leikkaa myös kapeat käytävät ja umpikujat, joissa rajakaapelien välinen etäisyys on minimissään 60 cm. Käytäväleikkuutoiminnon ansiosta leikkuri selviää pois myös umpikujista. Näin sinun ei tarvitse huolehtia hankalistakaan alueista itse. GARDENA smart App -sovelluksen aikatauluavustaja auttaa pitämään nurmikon aina siistinä. Leikkuri leikkaa aikataulun mukaisesti, mutta SensorControl-toiminnon ansiosta robottiruohonleikkuri päättelee, kuinka usein nurmikko on oikeasti tarpeen leikata. Se siis määrittelee parhaan leikkuutiheyden ruohon kasvuun perustuen. Pisteleikkuutoiminnon ansiosta voit asettaa smart SILENO lifen vaikeasti ulottuvilla olevaan paikkaan, jonka leikkaamisen se hoitaa spiraalimaisesti.

Smart SILENO life -robottileikkuri leikkaa nurmikon luotettavasti ja tarkasti tarjoten tasaisen leikkuutuloksen. Se työskentelee niin sateella, paisteella kuin ylämäessäkin. Leikkuri leikkaa huolellisesti myös jopa 35 % kaltevat rinteet. Leikkurissa oleva pakkassensori suojaa nurmikkoasi: havaittuaan lämpötilan olevan lähellä nollaa leikkuri keskeyttää leikkaamisen. Life on tarvittaessa kätevä puhdistaa puutarhaletkun avulla.

Maahan kiinnitettävän rajakaapelin avulla voidaan leikattava alue määritellä tarkasti, ja patentoitu hakukaapeli ohjaa robottileikkurin syrjäisille alueille ja tehokkainta reittiä takaisin latausasemaan, myös kapeiden alueiden läpi. Nurmikko näyttää joka päivä huolitellulta ja kauniilta.

Tämän smart-mallin lisäetu tavalliseen malliin verrattuna on, että sitä on helppo hallita älypuhelimen avulla – missä ikinä oletkaan. Voit halutessasi käyttää leikkuria myös ilman yhdistämistä smart system -järjestelmään. Leikkurin mukana toimitetaan reititin – smart Gateway. Se on GARDENA smart system -järjestelmän sydän, joka huolehtii langattomasta tiedonsiirrosta puutarhan GARDENA smart system -laitteiden ja GARDENA smart App -sovelluksen välillä. Huomaamattomaan paikkaan sisälle sijoitettava reititin hyödyntää kodin internetyhteyttä. Leikkurin asetuksia voidaan määritellä ja muuttaa joko leikkurin oman valikon avulla tai kätevästi älypuhelinsovelluksella.

Smart SILENO life sisältää monia hyödyllisiä ominaisuuksia, joihin voit tutustua GARDENA smart App -sovelluksessa. EasyConfig ohjaa sinua ensi asennuksen läpi ja sovellus laskee itsenäisesti, milloin smart SILENO life -leikkurin kannattaa leikata nurmikkoasi. Smart Home -ominaisuuden ansiosta voit hallita leikkuria myös Alexa-ääniohjauksella. Kasvikirjastosta saat puolestaan kaiken tarvittavan tiedon kasveista. Voit hallita leikkuria muutamalla sormen hipaisulla mistä päin maailmaa tahansa. Aikataulun ansiosta et tarvitse muistutuksia – GARDENA smart App huolehtii kaiken puolestasi.

GARDENA-robottiruohonleikkuri hoitaa työlään nurmikonleikkuun siis täysin automaattiseti, mikä tarkoittaa sinulle enemmän aikaa rentoutua ja nauttia vapaa-ajastasi sekä täydellisesti hoidetusta nurmimatosta. Nurmikon leikkaaminen ei voisi olla enää helpompaa, kun valintasi on fiksu robottiruohonleikkuri – SILENO

1 292,00  sis. ALV

Vain 1 varastossa

Tuotemerkki:

GARDENA Rajakaapeli 150 m

Leikattava alue rajataan kaapelilla, ja kun rajakaapeli on paikallaan, GARDENA-robottiruohonleikkuri pysyy rajatulla alueella. Jos alue on suurempi kuin mihin leikkurin mukana toimitettava rajakaapeli riittää, voit

Lue lisää »

GARDENA Rajakaapeli 50 m

Rajakaapelin asentamisen jälkeen GARDENA-robottiruohonleikkuri tietää, minkä alueen sisäpuolella sen tulee leikata. 50-metrinen kela on kätevä silloin, kun uutta nurmikkoa on kylvetty tai nurmialuetta on laajennettu,

Lue lisää »