HUOM!!

Tähän on tulossa uudet sivut, vielä ei ole tuotteiden ostaminen mahdollista. Klikkaa nykysille sivuille tästä

Robottiruohonleikkuri GARDENA smart SILENO+ 2000

Paras lopputulos vaivattomasti – GARDENA smart SILENO+ täyttää kaikki odotuksesi suuresta, kauniista nurmialueesta. Smart SILENO+ 2000 on ihanteellinen automaattinen ruohonleikkuri isolle pihalle, jonka nurmikon pinta-ala on enintään 2000 m2. Nurmikonhoito on nyt helpompaa kuin koskaan!

Voit valita leikkuuajat kätevästi smart App -älypuhelinsovelluksen avulla. Näin robottiruohonleikkuri toimii vain haluaminasi aikoina. Smart SILENO+ noudattaa joko automaattisesti laskemaansa leikkuuaikataulua tai sitä, minkä olet itse määritellyt. SensorControl-toiminnon ansiosta robottileikkuri säätää automaattisesti leikkaamistiheyttään ruohon kasvun mukaan. Leikkuri siis tunnistaa ruohon pituudesta onko tarvetta leikkaamiselle – vai ei. GARDENA smart SILENO+ pitää ruohonkorret jatkuvasti sopivan lyhyenä, joten sinä voit keskittyä nauttimaan vapaa-ajastasi. SensorCut-toiminnon ansiosta GARDENA-robottiruohonleikkuri ei jätä nurmikkoon uria, vaan saa aikaan täydellisen tasaisesti leikatun vihreän nurmimaton. Se työskentelee niin hiljaa, että tuskin kuulet sen olemassaoloa. Akun tyhjentyessä robottileikkuri palaa täysin automaattisesti takaisin latausasemaan. GARDENA smart SILENO+ selviää epätasaisesta ja 35 % kaltevasta maastosta tehokkaan takavedon ansiosta.

Tämän smart-mallin etu on, että sitä on helppo hallita älypuhelimen avulla – missä ikinä oletkaan. Voit halutessasi käyttää leikkuria myös ilman sen yhdistämistä smart system -järjestelmään. Leikkurin mukana toimitetaan reititin – smart Gateway. Se on GARDENA smart system -järjestelmän sydän, joka huolehtii langattomasta tiedonsiirrosta puutarhan GARDENA smart system -laitteiden ja GARDENA smart App -sovelluksen välillä. Huomaamattomaan paikkaan sisälle sijoitettava reititin hyödyntää kodin internetyhteyttä. Voit yhdistää järjestelmään milloin tahansa myös puutarhan kastelua ja paljon muuta.

Smart SILENO+ sisältää monia hyödyllisiä ominaisuuksia, joihin voit tutustua GARDENA smart App -sovelluksessa. EasyConfig ohjaa sinua ensi asennuksen läpi ja sovellus laskee itsenäisesti, milloin smart SILENO+ leikkurin kannattaa leikata nurmikkoasi. Smart Home -ominaisuuden ansiosta voit hallita leikkuria myös Alexa-ääniohjauksella. Kasvikirjastosta saat puolestaan kaiken tarvittavan tiedon kasveista. Voit hallita leikkuria muutamalla sormen hipaisulla mistä päin maailmaa tahansa. Aikataulun ansiosta et tarvitse muistutuksia – GARDENA smart App huolehtii kaiken puolestasi. Älykäs robottiruohonleikkuri – GARDENA smart SILENO+ tarjoaa sinulle täydellisen kokemuksen.

2 000,00  sis. ALV

Vain 1 varastossa

Tuotemerkki: