HUOM!!

Tähän on tulossa uudet sivut, vielä ei ole tuotteiden ostaminen mahdollista. Klikkaa nykysille sivuille tästä

Inline strong 20

Pesun- ja kulutuksenkestävä puolihimmeä pintamaali sisäkäyttöön. Likaa hylkivä, pesunkestävä, hyvin peittävä vesiohenteinen seinä- ja kattomaali. Markkinoiden paras talouskemikaalien kesto. Sisältää homeenestoainetta.

Ilman sävytysvalintaa toimitetaan puhtaan perusvalkoisena. Sävytettävissä vain vaaleisiin sävyihin.

Käyttökohteet: Seinät ja katot keittiöissä, märkätiloissa, porraskäytävissä, pukuhuoneissa, luokkahuoneissa, potilashuoneissa, käytävissä jne.
Rakennusmateriaalin päästöluokka M1.

Sävyt: A-perusmaali (valkoinen) ja sävytettävä C-perusmaali
Kiiltoryhmä: 4 (puolihimmeä)
Maalaustuoteryhmä: 315
Riittoisuus: 5-8 m²/l pohjan karkeudesta riippuen
Suositeltava kerrosmäärä: 2 kerrosta, lasikuitutapetille 3 kerrosta
Levitystapa: Sivellin, tela tai ruisku

45,00  sis. ALV

Tuotemerkki:

Inline 3 pohjamaali

Täyshimmeä, todella hyvin peittävä pohjamaali joka sopii myös tapettipohjamaaliksi. Maalin kuivuttua pinnasta tulee erittäin valkoinen. M1 hyväksytty. Sävytettävissä vain vaaleisiin sävyihin. Pääasiassa tarkoitettu pohjamaaliksi puu-,

Lue lisää »

Inline parafiiniöljy 1l

Parafiiniöljy soveltuu sisäkäytössä olevien puupintojen, kuten viilupintaisten kalusteiden, puisten leikkuulautojen, pöytätasojen ja saunan lauteiden suojaamiseen. Elintarviketurvallinen. Öljy on väritöntä ja käsittely syventää puun syiden sävyjä.

Lue lisää »

Inline Paneelimaali

Vesiohenteinen puolihimmeä akrylaattipohjainen paneelimaali, joka perustuu GVK:n teollisuusmaaliteknologiaan. Soveltuu sisäkattoihin ja -seiniin. Jopa kertamaalauksella valmista pintaa. Ilman sävytysvalintaa toimitetaan puhtaan perusvalkoisena. Sävytettävissä vain vaaleisiin sävyihin.

Lue lisää »

Inline kalustelakka 1l

Vesiohenteinen helppokäyttöinen akrylaattilakka sisäkäyttöön. Helposti tasoittuva lakka joka tarttuu hyvin alustaan. Käyttökohteina puusepäntuotteet kuten listat, kalusteet, kaapistot ja ovet sisätiloissa. Sopivia alustoja ovat puu ja MDF-levy.

Lue lisää »

Inline Kalustemaali 40

Puolikiiltävä, vesiohenteinen akryylipintamaali sisäkäyttöön. Hyvin peittävä ja tasoittuva, tarttuu hyvin alustaan ja antaa kestävän ja kellastumattoman pinnan. SÄVYTETTÄVISSÄ Ilman sävytysvalintaa toimitetaan puhtaan perusvalkoisena. Käyttökohteina pohjamaalatut

Lue lisää »

Inline Ovi ja Ikkunamaali

Vesiohenteinen, puolihimmeä akrylaattipohjainen ovi- ja ikkunamaali sekä sisä- että ulkokäyttöön. SÄVYTETTÄVISSÄ Ilman sävytysvalintaa toimitetaan puhtaan perusvalkoisena. Käyttökohteina ikkunanpuitteet, ovet ja karmit sisällä ja ulkona. Sävy: A-perusmaali

Lue lisää »