HUOM!!

Tähän on tulossa uudet sivut, vielä ei ole tuotteiden ostaminen mahdollista. Klikkaa nykysille sivuille tästä

Inline 3 pohjamaali

Täyshimmeä, todella hyvin peittävä pohjamaali joka sopii myös tapettipohjamaaliksi. Maalin kuivuttua pinnasta tulee erittäin valkoinen. M1 hyväksytty.

Sävytettävissä vain vaaleisiin sävyihin.

Pääasiassa tarkoitettu pohjamaaliksi puu-, betoni- ja kuitulevypinnoille, mutta voidaan käyttää myös pintamaalina mm. katoissa, varastotiloissa, teollisuushalleissa ja pinnoilla, joilta ei vaadita merkittävää pesunkestävyyttä. Työjäljet telauksesta eivät jää näkyviin.
Rakennusmateriaalin päästöluokka M1.

Sävy: Valkoinen
Kiiltoryhmä: 6 (täyshimmeä)
Maalaustuoteryhmä: 212, 313
Riittoisuus: 3-6 m²/l pohjan karkeudesta riippuen
Suositeltava kerrosmäärä: 1-2 kerrosta
Levitystapa: Sivellin, tela tai ruisku

Valitse väri: Valittu väri
Vaihtoehdot Määrä Hinta Rivisumma
2.7l

22,50 

0,00 
Kokonaislukumäärä 0 kg
Peitetty alue 0 sqf
Välisumma: 0,00 

Tuotemerkki:

Inline strong 20

Pesun- ja kulutuksenkestävä puolihimmeä pintamaali sisäkäyttöön. Likaa hylkivä, pesunkestävä, hyvin peittävä vesiohenteinen seinä- ja kattomaali. Markkinoiden paras talouskemikaalien kesto. Sisältää homeenestoainetta. Ilman sävytysvalintaa toimitetaan puhtaan

Lue lisää »

Inline parafiiniöljy 1l

Parafiiniöljy soveltuu sisäkäytössä olevien puupintojen, kuten viilupintaisten kalusteiden, puisten leikkuulautojen, pöytätasojen ja saunan lauteiden suojaamiseen. Elintarviketurvallinen. Öljy on väritöntä ja käsittely syventää puun syiden sävyjä.

Lue lisää »

Inline Paneelimaali

Vesiohenteinen puolihimmeä akrylaattipohjainen paneelimaali, joka perustuu GVK:n teollisuusmaaliteknologiaan. Soveltuu sisäkattoihin ja -seiniin. Jopa kertamaalauksella valmista pintaa. Ilman sävytysvalintaa toimitetaan puhtaan perusvalkoisena. Sävytettävissä vain vaaleisiin sävyihin.

Lue lisää »

Inline kalustelakka 1l

Vesiohenteinen helppokäyttöinen akrylaattilakka sisäkäyttöön. Helposti tasoittuva lakka joka tarttuu hyvin alustaan. Käyttökohteina puusepäntuotteet kuten listat, kalusteet, kaapistot ja ovet sisätiloissa. Sopivia alustoja ovat puu ja MDF-levy.

Lue lisää »

Inline Kalustemaali 40

Puolikiiltävä, vesiohenteinen akryylipintamaali sisäkäyttöön. Hyvin peittävä ja tasoittuva, tarttuu hyvin alustaan ja antaa kestävän ja kellastumattoman pinnan. SÄVYTETTÄVISSÄ Ilman sävytysvalintaa toimitetaan puhtaan perusvalkoisena. Käyttökohteina pohjamaalatut

Lue lisää »

Inline Ovi ja Ikkunamaali

Vesiohenteinen, puolihimmeä akrylaattipohjainen ovi- ja ikkunamaali sekä sisä- että ulkokäyttöön. SÄVYTETTÄVISSÄ Ilman sävytysvalintaa toimitetaan puhtaan perusvalkoisena. Käyttökohteina ikkunanpuitteet, ovet ja karmit sisällä ja ulkona. Sävy: A-perusmaali

Lue lisää »