HUOM!!

Tähän on tulossa uudet sivut, vielä ei ole tuotteiden ostaminen mahdollista. Klikkaa nykysille sivuille tästä

Gevepro 3 pohjamaali

Täyshimmeä, todella hyvin peittävä ammattilaisten pohjamaali joka sopii myös tapettipohjamaaliksi sekä kattojen maalaukseen. Maalin kuivuttuaan pinnasta tulee erittäin valkoinen. Hyvä petrattavuus.

Ilman sävytysvalintaa toimitetaan puhtaan perusvalkoisena.  Gevepro 3 voidaan sävyttää vain vaaleisiin sävyihin. Tummat sävyt voidaan tehdä C-pohjiin – esim Gevepro 7 C ja Gevepro 20 C ja Gevepro Strong 20 C. Kysy tarvittaessa lisää!

Pääasiassa tarkoitettu pohjamaaliksi puu-, betoni- ja kuitulevypinnoille, mutta voidaan käyttää myös pintamaalina mm. katoissa, varastotiloissa, teollisuushalleissa ja pinnoilla, joilta ei vaadita merkittävää pesunkestävyyttä.

Rakennusmateriaalin päästöluokka M1.
Sävy: Valkoinen
Kiiltoryhmä: 6 (täyshimmeä)
Maalaustuoteryhmä: 211, 212, 312
Riittoisuus: 3-6 m²/l pohjan karkeudesta riippuen
Suositeltava kerrosmäärä: 1-2 kerrosta
Levitystapa: Sivellin, tela tai ruisku

44,00 65,00  sis. ALV

Tuotekoodi -- Tuoteryhmät , , Avainsanat , , , , , ,

Tuotemerkki:

Gevepro Strong 7

Vesiohenteinen dispersiomaali sisäkäyttöön. Tuote sisältää maalipintaa suojaavaa homeenestoainetta. Ilman sävytysvalintaa toimitetaan puhtaan perusvalkoisena. Sävytys vain vaaleisiin sävyihin. Käyttökohteet: Pinnat, joilta vaaditaan pesun ja kulutuksen kestävyyttä.

Lue lisää »

Gevepro 20

Puolihimmeä, vesiohenteinen, erittäin hyvin peittävä monipuolinen ammattilaisten remonttimaali jossa on erittäin hyvä telattavuus. Markkinoiden paras pesunkesto. Kestää kovaa kulutusta jonka takia Gevepro 20 sopii vaativiin

Lue lisää »

Gevepro 7

Vesiohenteinen, silkinkiiltoinen todella laadukas ammattilaisten sisustusmaali jossa on erittäin hyvä peittokyky sekä telattavuus. Hyvä pesunkesto. Ilman sävytysvalintaa toimitetaan puhtaan perusvalkoisena. Sävytys vain vaaleisiin sävyihin. Rakennusmateriaalin

Lue lisää »