HUOM!!

Tähän on tulossa uudet sivut, vielä ei ole tuotteiden ostaminen mahdollista. Klikkaa nykysille sivuille tästä

Gevepro 20

Puolihimmeä, vesiohenteinen, erittäin hyvin peittävä monipuolinen ammattilaisten remonttimaali jossa on erittäin hyvä telattavuus. Markkinoiden paras pesunkesto. Kestää kovaa kulutusta jonka takia Gevepro 20 sopii vaativiin kohteisiin.

Ilman sävytysvalintaa toimitetaan puhtaan perusvalkoisena. Sävytettävissä vain vaaleisiin sävyihin.

Remonttimaali niin sisäseiniin ja -kattoon kuin vaativiin kohteisiin kuten keittiöihin, porraskäytäviin ja pesutiloihin.

Rakennusmateriaalin päästöluokka M1.
Sävyt: A-perusmaali (valkoinen), Maalarinvalkoinen (F157)
Kiiltoryhmä: 4 (puolihimmeä)
Maalaustuoteryhmä: 314
Riittoisuus: 5-8 m²/l pohjan karkeudesta riippuen
Suositeltava kerrosmäärä: 1-2 kerrosta
Levitystapa: Sivellin, tela tai ruisku

129,00  sis. ALV

Tuotekoodi -- Tuoteryhmät , , Avainsanat , , , , ,

Tuotemerkki:

Gevepro Strong 7

Vesiohenteinen dispersiomaali sisäkäyttöön. Tuote sisältää maalipintaa suojaavaa homeenestoainetta. Ilman sävytysvalintaa toimitetaan puhtaan perusvalkoisena. Sävytys vain vaaleisiin sävyihin. Käyttökohteet: Pinnat, joilta vaaditaan pesun ja kulutuksen kestävyyttä.

Lue lisää »

Gevepro 3 pohjamaali

Täyshimmeä, todella hyvin peittävä ammattilaisten pohjamaali joka sopii myös tapettipohjamaaliksi sekä kattojen maalaukseen. Maalin kuivuttuaan pinnasta tulee erittäin valkoinen. Hyvä petrattavuus. Ilman sävytysvalintaa toimitetaan puhtaan

Lue lisää »

Gevepro 7

Vesiohenteinen, silkinkiiltoinen todella laadukas ammattilaisten sisustusmaali jossa on erittäin hyvä peittokyky sekä telattavuus. Hyvä pesunkesto. Ilman sävytysvalintaa toimitetaan puhtaan perusvalkoisena. Sävytys vain vaaleisiin sävyihin. Rakennusmateriaalin

Lue lisää »