HUOM!!

Tähän on tulossa uudet sivut, vielä ei ole tuotteiden ostaminen mahdollista. Klikkaa nykysille sivuille tästä

Maalit

GVK Maalit – Toteuta Unelmasi Väreissä! Haluatko elvyttää kotisi ilmeen tai lisätä värikkäästi inspiraation merkkejä? Sinun ei tarvitse etsiä enää – GVK Maalit on täällä toteuttamassa unelmiasi!

GVK Maalit on luotettava ja kokenut maalituotteiden valmistaja, joka tarjoaa laaja-alaisen valikoiman maaleja erilaisiin tarpeisiin. Helppokäyttöisistä sisämaalituotteista säästä riippumatta kestäviin ulkomaaleihin – valikoimamme tarjoaa ideoita uudelleen elvytysprojekteihisi.

Miksi valita GVK Maalit?

Laaja Valikoima: Sisämaalit, ulkomaalit, kivi- ja betonipinnoitteet, puunsuojat ja -maalit. Meillä on kaikki! Valitse suosikkisi lukemattomista sävyistä ja viimeistelyistä.

Korkea Laatu: GVK Maalit valmistaa tuotteet parhaista raaka-aineista, jotka takaa ammattilaistason lopputuloksen. Meidän tuotteemme kestävätkin aikaa ja sääolosuhteita, säilyttäen hehkunsa vuodesta toiseen.

Ympäristötietoisuus: Valmistuksessa käytämme vain ympäristöystävällisiä prosesseja ja ainesosia. Sinun ei tarvitse huolehtia maapallon hyvinvoinnista, kun valitset GVK:n Maaleja. Lisäksi GVK:n maalitehdas Paraisilla ei tuota ollenkaan hiilidioksidipäästöjä, sillä tehtaalla on käytetty jo vuodesta 2009 vesivoimalla tuotettua sähköä

Asiakastyytyväisyys: Tarjoamme nopean toimituksen, helppoa asiakaspalvelua ja tukea jokaiseen maalausprojektiin. Asiakkaamme ovat meille tärkeitä.

GVK Maalit – olemme täällä lisäämässä elämääsi värejä! Valitse GVK, valitse värit, jotka inspiroivat! Aloita unelmiesi toteuttaminen tänään.

GVK:n tuotevalikoimasta löydät sopivat tuotteen kaikkeen maalaamiseen. GVK:n maalit on kehitetty sekä testattu saariston vaativissa sääolosuhteissa.

VALITSE KESTÄVYYS, VALITSE GVK!

tuotteet

Näytetään kaikki 25 tulosta